fbpx
skip to Main Content
Best Western Hotel Royal +45 97 40 23 33  Best Western Rewards Bestwestern.dk Book        Deutsch  English

Vores Morgenbuffet

MORGENBUFFET PÅ HOTEL ROYAL HOLSTEBRO
Buffeten ligner sig selv, næsten… vi potionsanretter mange af vores ting på buffeten.
Vi vil gerne skabe en sund, alsidig og indbydende morgenbuffet. Der vil selvfølgelig være det traditionelle tilbehør på buffeten, såsom røræg, bacon, rundstykker mm. Men vi kigger også meget til sæsonråvare, samt udforsker madtrends, i de små potionsanretninger.
Vi håber I syntes om vores buffet!

BRONZE MÆRKE I ØKOLOGI
Vi er meget stolte af, at vi har Bronze mærket i økologi, det betyder  at 30-60% af alle indkøbte råvarer til hotellets morgenmad er økologiske.
Alt kaffe, te, juice, frugt, grønsager, ost, smør, mælk, blødkogte æg og røræg er nogle af de basisråvarer som du altid kan være sikker på, er økologiske.

HOTELLETS HJEMMEBAG
Hver morgen bager vi hjemmelavede boller samt laver lækre ingefærshots med grøntsager og forskellige smoothies til at kickstarte din dag med.
Vi bager ligeledes hjemmelavede stenalderbrød, glutenfrie knækbrød,  laver lækker og sprød  mùsli fra bunden, og har som minimum altid 2 slags marmelader der også er lavet fra bunden.
Vi har til hensigt at lave så meget som mulig fra bunden.

 

ALLERGENER
Vi har stort fokus på allergener og glutenfrie produkter, derfor finder du også, i hotellets morgenrestaurant, en særskilt afdeling med gluten & laktosefrie produkter.
Er du veganer er der også mulighed for at lave din egen grød og præge den med forskellige smags varianter efter behag.
Vi er altid klar med en forklaring eller en hjælpende hånd til sammensætningen af din morgenmad, du er derfor altid velkommen til at rette henvendelse til vores morgenmadspersonale, der står klar til at hjælpe dig.
Vi glæder og os til at byde Jer velkommen i hotellets morgenrestaurant.

SPIS GODT I HOLSTEBRO
Best Western Hotel Royal ligger midt i Holstebro ganske tæt på gågaden og Musikteatret.

Det betyder, at I har hurtig og nem adgang til en lang række restauranter og cafeer i byen. De fleste ligger i gå-afstand fra hotellet.

Her får du et overblik over alle restauranter i Holstebro-området.

Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Restaurant Støberiet
Back To Top