fbpx
skip to Main Content
Best Western Hotel Royal +45 97 40 23 33  Best Western Rewards Bestwestern.dk Book        Deutsch  English

Vores morgenbuffet

På Best Western Hotel Royal Holstebro, tilbyder vi en lækker skandinavisk morgenbuffet i hotellets morgenrestaurant. Her gør vi os umage for at du kan føle dig hjemme, selvom du er på farten.

 

ØKOLOGI
På Best Western Hotel Royal Holstebro er vi yderst opmærksomme på økologi. Derfor finder du også at en stor del af morgenbuffetens råvarer er økologiske. Alt vores juice er derfor økologisk ligesom vore grøntsager og kaffe. Herudover er alle vores rundstykker ligeledes danske og økologiske.

 

HOTELLETS HJEMMEBAG
Hver morgen bager vi hjemmelavede boller samt laver lækre ingefær og grøntsagsshots til at kickstarte din dag med. Vi bager ligeledes hjemmelavede stenalderbrød og laver mùsli fra bunden.

 

ALLERGENER
Vi har stort fokus på allergener og glutenfrie produkter, derfor finder du også, i hotellets morgenrestaurant, en særskilt afdeling med glutenfrie produkter. Her er der også mulighed for at lave din egen grød og præge den med lækre forskellige smagsvarianter efter behag.

Vi er altid klar med en forklaring eller en hjælpende hånd til sammensætningen af din morgenmad, du er derfor altid velkommen til at rette henvendelse til vores morgenmadspersonale, der står klar til at hjælpe dig.

Vi glæder og os til at byde Jer velkommen i hotellets morgenrestaurant.

 

Best Western Hotel Royal ligger midt i Holstebro ganske tæt på gågaden og Musikteatret.

Det betyder, at I har hurtig og nem adgang til en lang række restauranter og cafeer i byen. De fleste ligger i gå-afstand fra hotellet.

Her får du et overblik over alle restauranter i Holstebro-området.

Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Restaurant Støberiet
Back To Top