fbpx
skip to Main Content
Best Western Hotel Royal +45 97 40 23 33  Best Western Rewards Bestwestern.dk Book        Deutsch  English

Vores morgenbuffet

På Best Western Hotel Royal Holstebro, bestræber vi os altid på at skabe en sund, alsidig og indbydende morgenbuffet til vores gæster – engang imellem vil der også være nogle mere utraditionelle retter på buffeten, lige som vi også afprøver forskellige mad trends, som kan være oppe i tiden. Vi forsøger løbende at variere vores udvalg på buffeten.
Vi går efter økologiske og danske råvarer med en høj kvalitet, og følger sæsonens frugt og grønt.
Vi portionsanretter mange af vores lækkerier – både fordi det skal være nemt, hurtigt og let tilgængeligt på morgenbuffeten, men også fordi det derved begrænser vores madspild.
Vi gør os umage for at du kan føle dig hjemme, selvom du er på farten.

BRONZE MÆRKE I ØKOLOGI
Vi er meget stolte af, at vi I December 2019 blev tilkendt Bronze mærket i økologi, det betyder at 30-60% af alle indkøbte råvarer til hotellets morgenmad er økologiske.
Alt kaffe, te, juice, rundstykker, grønsager, ost, smør, mælk, blødkogte æg og røræg er nogle af de basisråvarer som du altid kan være sikker på, er økologiske.

HOTELLETS HJEMMEBAG
Hver morgen bager vi hjemmelavede boller samt laver lækre ingefærshots med grøntsager og forskellige smoothies til at kickstarte din dag med. Vi bager ligeledes hjemmelavede stenalderbrød og laver mùsli fra bunden. Al vores marmelade, kompotter og chutney til ost er også hjemmelavede.
Vi har til hensigt at lave så meget som mulig fra bunden.

ALLERGENER
Vi har stort fokus på allergener og glutenfrie produkter, derfor finder du også, i hotellets morgenrestaurant, en særskilt afdeling med gluten & laktosefrie produkter.
Er du veganer er der også mulighed for at lave din egen grød og præge den med forskellige smags varianter efter behag.
Vi er altid klar med en forklaring eller en hjælpende hånd til sammensætningen af din morgenmad, du er derfor altid velkommen til at rette henvendelse til vores morgenmadspersonale, der står klar til at hjælpe dig.
Vi glæder og os til at byde Jer velkommen i hotellets morgenrestaurant.

Best Western Hotel Royal ligger midt i Holstebro ganske tæt på gågaden og Musikteatret.

Det betyder, at I har hurtig og nem adgang til en lang række restauranter og cafeer i byen. De fleste ligger i gå-afstand fra hotellet.

Her får du et overblik over alle restauranter i Holstebro-området.

Øko
Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Holstebro bymidte
Restaurant Støberiet
Back To Top